Wellness- štýl života

21.03.2011 22:41

Tentoraz sa v našej informačnej linke zameriame na opis životného štýlu wellness. Ide o veľmi moderný pojem, ktorý sa začal rozvíjať ako odpoveď na stále sa zhoršujúci štatistiky civilizačných chorôb. Celosvetový trend je predlžovanie priemernej doby života (vďaka kvalitnej medicíne), ale za cenu menšej kvality života.

Celkovo znamená wellness fyzickú aj psychickú prosperitu človeka a udržanie dobrej kondície do vysokého veku.

Skladá sa zo štyroch častí: ovládanie stresu, fyzická aktivita, optimálna váha, správna výživa. Dobrá správa je, že ak máte v poriadku výživu a váhu, je telo schopné sa ďaleko lepšie brániť negatívnemu vplyvu stresu. Ďalej odborníci uvádzajú, že pre správnu kondíciu nie je nutné robiť aktívne šport, ale stačí 30 minút pohybu denne. A dnes je už všeobecne známe, že jedným z hlavných dôvodov, prečo si telo robí zásoby tuku, je nevyvážená výživa. Teda ten najdôležitejší faktor, ktorý má najväčší vplyv na správnu kondíciu, je skutočne kvalitná vyvážená výživa dodávaná telu každý deň.
 
A práve na princípoch wellness sú založené naše programy, kedy pomáhame telu sa zbavovať prebytočných
tukových zásob raz a navždy. My neposkytujeme len "ďalšie diéty ", ale servis a starostlivosť, ktorý Vás dovedie k ideálnej
postave a naučí, ako si ju udržať navždy.

Ak ste rozhodnutý začať chudnúť, alebo si zlepšiť kondíciu, kontaktujte nás a my Vám pomôžeme
dosiahnuť Váš cieľ.

Späť