Detoxikácia

02.03.2011 17:53

Detoxikácia.

Veľa z nás sa  toľko krát pokúšali schudnúť? Boli sme frustrovaní, že by to boli sľuby? Skutočnosťou je, že chudnutie nie je tak jednoduché. Nie je to žiadna taká vec, ako keď ráno vstanem, budem mať o 5kg menej a fit telo. Niektorí môžu pravdepodobne získať takéto telo, ale nebezpečenstvo s najväčšou pravdepodobnosťou je si myslieť, že sa to podarí nie dvakrát, ale desiatky krát. Preto je základom prevencia a zdravé chudnutie.

Existuje mnoho spôsobov, ako schudnúť. Tam je drahý spôsob, tam za rozumnú cenu, tvrdý a ľahký spôsob. Výber je na vás. Ale zdravý a trvalí spôsob, s najväčšou pravdepodobnosťou vyhrá hlasovanie.

Chudnutie – zdravý spôsob: Detoxikácia

Detoxikácia nie je diéta, je to proces očistenia, odstránenie toxických látok zo zaneseného a narušeného systému. Keď je telo je “plné” toxínov, choroby rôznych druhov vyjdú na povrch, a to vrátane obezity.

Detoxikačné programy:

Existuje množstvo detoxikačných programov na trhu. Najdôležitejšou vecou na zváženie je, aby ste zistili, ako detoxikačný program funguje, a to vám pomôže urobiť rozhodnutie. Správny program by mal zahŕňať príjem kvalitných-vysoko výživných potravín.

Pri detoxikácii, je potrebné nechať spracované potraviny a potraviny s vysokým glykemickým indexom “za mrežami”.  Nechajte takéto potraviny v regáloch supermarketov až do konca programu. Jedzte veľa čerstvých, prírodných potravín. Zvýšte svoj príjem o cennú organickú-prírodnú vlákninu, a potraviny bohaté na vitamíny a minerály. Pomaly ale iste budete cítiť zlepšenie vášho celkového zdravotného stavu.

Štíhle telo

Prísne sledujte proces detoxikácie a zistíte, že chudnutie je veľmi jednoduché. Hoci chudnutie nie je výslovne cieľom detoxikácie, ale zabijete dve muchy jednou ranou – štíhle telo a dokonalé zdravie.

Chcete schudnúť zdravým spôsobom? Detoxikácia je zdravá a veľmi účinná cesta.

Späť