Výživa pre každú bunku

21.03.2011 23:23
  Čo je to "výživa bunky ?" a Čo môže znamenať pre moje zdravie a zdravie mojej rodiny?

Keď si väčšina z Vás spomenie na rady o výžive, tak sa mu vybavia tabuľky s číslami výživných hodnôt, ktoré hovoria o vyhýbaní sa ich prebytku v našej strave. Tieto prebytky môžu viesť k nadváhe, k oslabenie srdcovo cievnej sústavy, čo vedie k infarktu alebo mozgovej mŕtvici. Väčšina rád má formu "nie". "Nekonzumujte toľko mäsa, soli, tukov cukru, atď.." Aj keď sú tieto rady celkom dobré, mnohí sa pýtajú, čo by teda mali jesť a ako si môžu byť istí, že dodávajú telu kompletnú základnú výživu ako vitamíny, minerály a proteíny.

Je potrebné si ale uvedomiť to, že tie isté návyky, ktoré vedú k prebytku tukov v strave tiež spôsobujú nedostatok nevyhnutných živín, potrebných pre každodennú správnu funkciu buniek. Priemernou diétou si väčšina ľudí môže skôr ublížiť, lebo obsahujú tieto prebytky a k tomu sú ešte aj chudobné na vitamíny, minerály a esenciálne aminokyseliny, čo vedie k chorobám, únave, podráždenosti, ochabnutej mdlej pokožke.
 
Shape Works je výživný program, ktorý je zostavený tak, že bunky v tele sú plne vyživované. Toto bunkám umožňuje kvalitný rast, regeneráciu a najefektívnejšie vykonávanie svojej funkcie. Výsledok je, že sa cítite a vyzeráte lepšie,  nebývame chorý a tiež dokážete lepšie kontrolovať Vašu hmotnosť. Dodanie správnej výživy je značne komplikovanejšie, než sa jednoducho vyhnúť určitým prebytkom v priemernej strave. Shape Works má 87 európskych právnych noriem, a niekoľko klinických štúdií.

Začíname  použitím  individuálne zostaveného výživného programu, ktorý zahŕňa všetky základné mikroživiny, požívanie vyvážených jedál a vyhýbanie sa škodlivým prebytkom. Ak chceme využiť výživný program na maximum a mať z neho najlepšie výsledky, potrebujeme najprv začať telo čistiť. Dôležité je aby sa zostavil individuálny program podľa doterajšieho životného štýlu a stavu tela.  


 

Späť